佛山伊顿国际学校1月16日开放日

活动结束

佛山伊顿国际学校1月16日开放日774人感兴趣774人感兴趣

对象人群2-18岁学生家长

活动时间2021-01-16 09:45 ~ 2021-01-16 12:00

活动类型开放日

活动地点佛山南海区桂城佛平四路1号富丰广场32座

参加形式免费

主办单位佛山伊顿国际学校

活动详情

开放日介绍

日期: 2021年1月16日(周六)

年龄:2-18岁

时间: 上午09:45-12:00

地点: 佛山伊顿国际学校


佛山市第一所外籍人员子女国际学校,感受纯正的英式教育。

与有35年教学和学校管理经验的英籍校长面对面交流,聆听资深教育学者的教育理念。

学生亲自参与令人期待且丰富有挑战的英式课程体验课,深刻理解侵入式和探究式学习。

流程

09:35-10:00 家长和学生签到

10:00-10:30 校园参观 

10:30-11:30 讲座(仅家长)

10:30-11:30 学生体验课

11:30-12:00 现场咨询与报名


Open House Introduction

Date: Jan 16th, 2021 (Saturday)

Age: 2-18 years old

Time: 09:45am-12:00pm

Location: Foshan EtonHouse International School


EtonHouse is the first  international school for children in Foshan. You will experience true British Education here.

Meet the British Principal who has over 35 years of teaching and Leadership experience around the world. Listen to her thoughts on international education.

Students will join an exciting and challenging British Curriculum class and experience what a real international school feels like 

Schedule

09:35-10:00 Registration for Guests

10:00-10:30 School Tour

10:30-11:30 Speech (Parents only)

10:30-11:30 International trial Classes (Students only)

11:30-12:00 Consultation and Registration

学校简介

佛山伊顿国际学校是由新加坡伊顿国际教育集团在中国地区创办的最大规模的一所国际学校,学校坐落于广东省佛山市南海区南海商业城(华南新加坡城)内,首期规划用地为40000多平方米,可容纳在校总人数1500人以上,为2到18岁学生提供优质的国际教育。学校于2016年9月正式开学。

学校课程从学生的兴趣出发,设计一系列不同的学习主题,通过探索及研究完成主题式的学习。伊顿提供严谨的学术教育,致力于培养学生的思考力以及解决问题的能力。精心设计且外形美观的学习环境激励学生主动探索,培养孩子成为终生学习者,同时,提供他们需要的技能以适应迅速变化的世界。伊顿的目标是培养有自信、有能力且掌握多语言的世界公民。

热门活动推荐